Hardloopspecialist Barry Spaargaren

 

Beste OVENDO-Runners,

Dit jaar zullen de trainingen weer verzorgd gaan worden door  hardloopspecialist, Barry Spaargaren:

Het bedrijf OVENDO financieel maatwerk en Pursue Personal Training hebben mij als trainer gevraagd, Ik zal me even voorstellen;

Ik ben Barry, 40 jaar, lopende voor AAV’36 in het team van Ruud van Maurik en train momenteel 6 x per week.

Het trainen staat momenteel in het teken van plezier hebben en ontspanning naast mijn werkzaamheden als Brandweerman op de luchthaven Schiphol. 

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van hardlopers die een stap verder willen komen. Of vele stappen verder. Ongeacht welk type loper je bent. Beginner, wat meer gevorderd, of wedstrijdatleet. Iedereen op zijn niveau, want “plezier” in het lopen staat altijd voorop. 
Mijn favoriete afstand is 10 kilometer en mijn PR komt uit 2015 (37:24). Ook kan ik genieten van een mooie Halve Marathon (PR 01:24:04).
Gedurende de 20 van Alphen ga ik genieten van een mooie wedstrijd, het teamgevoel en kijk er naar uit jullie op een professionele manier te begeleiden.

Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan de trainingen, dan hoor wij dit graag zo snel mogelijk. Dit kun je doorgeven middels deze mail door te sturen naar linda@ovendo.nl  met een welbekende ‘JA’ of  ‘NEE’.

Zodra je aangegeven hebt, dat je wil deelnemen aan de trainingen, ontvang je verdere informatie.

Met sportieve groet,


TeamOVENDO