Over OVENDO

Op het gebied van administratie is OVENDO het aanspreekpunt en de vraagbaak voor starters en het MKB, ongeacht de grootte van de onderneming. De professionele en gedreven medewerkers helpen u graag met alle administratieve werkzaamheden die bij het ondernemerschap aan de orde komen.

OVENDO biedt financieel maatwerk met een uitgebreid dienstenpakket. Misschien overweegt u ondersteuning bij de boekhouding of denkt u aan kostenbesparing bij de voorbereiding van de accountantscontrole, de medewerkers van OVENDO geven u graag advies. Overweegt u slechts een deel van de werkzaamheden uit te besteden, bijvoorbeeld de salarisadministratie of besteedt u graag alles uit? OVENDO biedt u een pakket dat voor u op maat is gemaakt. Doordat het opleidingsniveau en de ervaring van de medewerkers op dusdaning niveau zijn, krijgt u de kwaliteit van een accountantskantoor, tegen de tarieven van een administratiekantoor. Bij OVENDO gaat de meter niet lopen als u belt met een vraag! De medewerkers van OVENDO zijn deskundig en staan garant voor kwaliteit. Daarnaast hebben zij ervaring met het ondernemerschap en spreken dus ook uw taal.

OVENDO biedt financieel maatwerk op alle niveau’s. OVENDO verzorgt de registratie van uw administratie (het verleden), OVENDO verzorgt de managementrapportages (het heden) en OVENDO kijkt graag met u mee in de toekomst door middel van het opstellen van prognoses (de toekomst).